Kistölgyfa Vendégház

Kedves Vendégeink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Kistölgyfa Vendégház használatbavételével elismerik és elfogadják annak Házirendjét, valamint kötelezettséget vállalnak az abban leírtak betartására és felelősséggel tartoznak az esetlegesen okozott károkért.

A vendégházban csak regisztrált Vendégeink tartózkodhatnak!

14 éven aluli gyermek csak szülői vagy más, általa megbízott cselekvőképes személy folyamatos felügyelete mellett tartózkodhat a vendégházban. A kísérők felelősséggel tartoznak a gyermek épségéért és az általa okozott károkért.

Kérjük vigyázzanak testi épségükre, a vendégház értékeire és berendezéseire!

Kérjük, hogy a házban tapasztalt mindennemű meghibásodást jelezzék a tulajdonosok felé a megadott elérhetőségeken vagy személyesen.

A szállást az érkezés napján 15:00 órától lehet birtokba venni. Távozás napján kérjük a házat 10:00 óráig hagyják el. Távozáskor kérjük a házat kulcsra zárni! A kulcs elvesztése esetén 7000 Ft összeget számolunk fel.

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük Vendégeinket, hogy étkezésre ezt a helyiséget, valamint a fedett teraszt használják. A szobákba ételt bevinni tilos! A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat! Kérjük kedves Vendégeinket, hogy távozás előtt a használt edényeket szíveskedjenek elmosni és a hűtőszekrényből a romlandó ételeket eltávolítani.

A szállás nemdohányzó és nem fogad háziállatokat, ebből adódóan a vendégházban sem dohányozni, sem állatot bevinni, tartani nem lehet. Dohányzás kizárólag a szabadban, az erre kijelölt helyen lehetséges! A házban gyertyát, füstölőt gyújtani, valamint nyílt lángot használni szigorúan tilos!

Jelenleg a ház körül kijelölt tűzrakó hely nincs. Vendégeink a teraszon elhelyezett gázgrillt a tűzvédelmi szabályok fokozott betartása mellett használhatják. Használatot követően minden esetben győződjenek meg a gázégők lekapcsolásáról és a gázpalack elzárásáról. Kérés esetén a grillsütő használatához segítséget nyújtunk.

Hűvös időben a házat felfűtve adjuk át Vendégeinknek. A meleget a fatüzelésű kályha, valamint a szobákban elhelyezett elektromos fűtőtestek biztosítják. Kérjük Vendégeinket, hogy fokozottan ügyeljenek a tűzvédelmi szabályok betartására és az elektromos fűtőtesteket – a fürdőszobában található törölközőszárító radiátor kivételével – ne fedjék le.

Kellemes pihenést kívánunk Vendégeinknek!

Kistölgyfa Vendégház

süti beállítások módosítása